第98835548 位
正體中文|ENGLISH|FULL版|FUN版|FILM版
青年創意大補帖/網站導覽 /局長信箱/電子護照
文化中心
首頁 文化中心
《勝事空自知》-黃媽慶木雕創作展
*活動型態:工藝
*展覽地點:至真堂二館
*開始日期:108/01/11
*截止日期:108/01/29
作品1
作品1
「興來每獨往,勝事空自知」–終南別業 王維。



「勝事空自知」是黃媽慶藝師在木雕創作一路走來的心境,出生於鹿港,在中年毅然放棄代工專職創作。其作品力求保持原木的樸實本質,專職創作是一條枯寂的道路,在寂靜的工作環境中,凝望大自然萬物的千姿百態。讓木雕作品展現順應自然的美感境界。
BACK
其他
更多訊息
Close

Contact Us

Subscribe error, please review your email address.

Close

You're now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We'll get back to you soon!

Close