第102595862 位
正體中文|ENGLISH|FULL版|FUN版|FILM版
青年創意大補帖/網站導覽 /局長信箱/電子護照
文化中心
首頁 文化中心
陳鈺舒 2020「印象·漫遊」個展
*活動型態:繪畫--油畫
*展覽地點:至上館(原第二文物館)
*開始日期:109/02/07
*截止日期:109/02/18
作品1
作品1
用畫布譜寫樂曲的陳鈺舒,在生活和旅遊中,捕捉光、影的跳動和溫柔,創作出一幅幅故事般的作品;層層堆疊的色彩,是旅人與大地邂逅的印記,而感動的瞬間,被後印象派的技法完美呈現,美,就此便成了可以聆聽的音樂。

 
BACK
其他
繪畫--油畫 | 109/02/21 | 藝遊蔚境 鄭惠美油畫個展
繪畫--油畫 | 109/03/06 | 無限之境 吳玉葉創作個展
繪畫--水墨 | 109/04/24 | 「點」· 康美智創作首展
更多訊息
Close

Contact Us

Subscribe error, please review your email address.

Close

You're now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We'll get back to you soon!

Close