第104043980 位
正體中文|ENGLISH|FULL版|FUN版|FILM版
青年創意大補帖/網站導覽 /局長信箱/電子護照
文化中心
首頁 文化中心
油山玩水北中南畫家聯展
*活動型態:繪畫--油畫
*展覽地點:至真堂二館
*開始日期:109/07/03
*截止日期:109/07/14
作品1
作品1
我們是一群西畫創作者,畫風各異,今相邀一起在高雄文化中心至真二館舉辦聯展,期待分享我們的畫作給更多人欣賞。

 
BACK
其他
繪畫--油畫 | 109/07/03 | 油山玩水北中南畫家聯展
繪畫--油畫 | 109/08/28 | 跳躍時光隧道的音符~管振輝2020年個展
更多訊息
Close

Contact Us

Subscribe error, please review your email address.

Close

You're now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We'll get back to you soon!

Close