第104474712 位
正體中文|ENGLISH|FULL版|FUN版|FILM版
青年創意大補帖/網站導覽 /局長信箱/電子護照
文化中心
首頁 文化中心
『陶墨流光』蔡正勝 王志揚 雙人展
*活動型態:綜合展
*展覽地點:至真堂一館
*開始日期:109/08/28
*截止日期:109/09/08
作品1
作品1
蔡正勝老師的「菊岩燒陶藝」、王志揚老師的「創藝書法」在高雄文化中心聯展…

蔡正勝老師罹癌後的「重生」菊岩燒創作,結合王志揚老師獨樹一格的書藝… 精采可期。敬邀 您們一起來感受~兩位老師賦予生命的作品與感人的故事…
BACK
其他
繪畫--水墨 | 109/10/09 | 回望雲捲雲舒—2020李轂摩八十回顧展
更多訊息
Close

Contact Us

Subscribe error, please review your email address.

Close

You're now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We'll get back to you soon!

Close