第107310051 位
正體中文|ENGLISH|FULL版|FUN版|FILM版
青年創意大補帖/網站導覽 /局長信箱/電子護照
文化中心
首頁 文化中心
The Flutes 長笛重奏音樂會
*主辦單位:高雄市民管樂團
*演出時間:110/04/10 (六) The Flutes 長笛重奏音樂會15:30~18:00
*演出地點:至善廳
*演出單位:高雄市民管樂團
*聯絡電話:0920850912
*入場方式:售票
*售票系統: (票價:350)[已過該場次演出時間,無法訂票]
作品1
此次音樂會曲目,皆為耳熟能詳的管樂曲目改編而成的長笛重奏,也會有許多不同的長笛來完成這些樂章,並配上一些木管樂器,音響豐富多元,邀請各位一同共襄盛舉。
BACK
其他
更多訊息
Close

Contact Us

Subscribe error, please review your email address.

Close

You're now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We'll get back to you soon!

Close