第106925706 位
正體中文|ENGLISH|FULL版|FUN版|FILM版
青年創意大補帖/網站導覽 /局長信箱/電子護照
文化中心
首頁 文化中心
林伯壎油畫展
*活動型態:繪畫--油畫
*展覽地點:至真堂三館
*開始日期:110/01/29
*截止日期:110/02/09
作品1
作品1

土地賜予我無限想像,蘊藏了豐富的生命力,也提供了我創作素材,以期繪出可觀可思的「美的世界」,及實踐作者的社會責任,期待觀賞者接觸真實自然,保護這塊土地,為子孫淨留這塊美麗的大地。


BACK
其他
書法篆刻 | 110/03/12 | 陶醉書畫四人展
繪畫--綜合 | 110/03/26 | 「天˙貞-龔天發 李素貞創作個展」
更多訊息
Close

Contact Us

Subscribe error, please review your email address.

Close

You're now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We'll get back to you soon!

Close