第108872754 位
正體中文|ENGLISH|FULL版|FUN版|FILM版
青年創意大補帖/網站導覽 /局長信箱/電子護照
文化中心
首頁 文化中心
金身光芒—桑珠唐卡新氣象
*活動型態:繪畫--混合媒材
*展覽地點:至高館(原第一文物館)
*開始日期:110/02/05
*截止日期:110/02/16
作品1
作品1
唐卡藝術於2006年正式被聯合國教科文組織評為世界非物質文化保護遺產。

唐卡是由佛陀及成就者和藝術家傳承而來的珍貴西藏藝術。它的技藝與佛理浩瀚,不只是表面的細緻絢麗,若能久浸其中更可開啟人們的智慧,提高判斷力和洞察力,心靈上獲得平靜而與世上萬物取得平和相處。
BACK
其他
綜合展 | 110/11/12 | 異象墨境
更多訊息
Close

Contact Us

Subscribe error, please review your email address.

Close

You're now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We'll get back to you soon!

Close