第110453516 位
正體中文|ENGLISH|FULL版|FUN版|FILM版
青年創意大補帖/網站導覽 /局長信箱/電子護照
文化中心
首頁 文化中心
醫情畫意 藝遊未盡 長庚美術社雙十一週年展
*活動型態:繪畫--油畫
*展覽地點:至高館(原第一文物館)
*開始日期:111/02/11
*截止日期:111/03/01
作品1
作品1
~醫院有美術社團的成立是不多見,但是一個美術社在醫學中心可以持續20年以上更少見。長庚美術社帶給醫院藝文的氛圍、醫護人員及病患心靈的休憩,尤其老師無私的指導,社員大家感情融洽更是非常難得與少見。

我們把這一段盡力揮灑的經過記錄透過醫護人員的角度在這一次的展覽中跟各位先進分享,希望繁忙的你我大家醫起來畫畫。
BACK
其他
其他 | 111/07/09 | Her–Story 50年
更多訊息
Close

Contact Us

Subscribe error, please review your email address.

Close

You're now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We'll get back to you soon!

Close